Inici  »  Gamma StreetMarquesRieju   »   Rieju Century. Gamma Street.

Rieju Century. Gamma Street.

rieju-street-century-1. Motos Pericot Salt Girona

RENASCUDA PER A LA TEVA DIVERSIÓ!

Inspirada en la llegendària Rieju 175 dels anys 50, la Century neix amb l’esperit que sempre a caracteritzat a Rieju. Una moto amb un valor afegit que vol transmetre la elegància del seu disseny combinat amb un motor de grans prestacions. Una moto per tots els públics que es separa de la oferta actual de mercat, tant per potencia, disseny i ergonomia es una moto amb estil propi.

La diferenciació es la filosofia de la marca, que permet any a any pujar les seves vendes i estar al primer lloc dels segments on hi es present. Avui la Century vol marcar tendència al segment scrambler/vintage125cc i ser un altre producte estrella de Rieju. Century es també un vehicle molt important per la marca ja que vol retre homenatge als 75 anys de la fundació de la empresa RIEJU S.A.

Seguretat lo primer: Els seus frens son wave (de marge ondulat) i permeten una millor evacuació de les altes temperatures i un menor desgast en condicions extremes. Sistema de frenada combinada. Motor de disseny europeu de 15 CV refrigerat per aigua amb injecció electrònica i 4 Vàlvules, la suspensió del darrera porta un doble amortidor amb reglatge de pre-carrega de molla. Agil a la ciutat i en trajectes revirats, Quadre d’instruments digital i analògic amb estètica vintage, forquilla invertida de 40mm.