Inici  »  MarquesPiaggio   »   Piaggio Liberty 50 Euro 5

Piaggio Liberty 50 Euro 5

El petit de la família

El Piaggio Liberty 50 generalment es considera el model d’accés a la família Liberty, que també inclou versions de 125 cc. També disponible en una versió més esportiva, el S, que destaca per la seva elegància, lleugeresa i un ús intel·ligent de la tecnologia. Impulsat per un motor monocilíndric de 50 cc que utilitza i-get (Italian Green Experience Technology), amb un sistema de distribució de tres vàlvules, dissenyat per obtenir fiabilitat i un rendiment impecables, així com un consum de combustible reduït.

S’ha prestat una atenció meticulosa a la construcció de la carrosseria i els acabats per garantir la màxima seguretat i la millor experiència de conducció possible. Les seves rodes amples (14 “a la part del darrere i 16” a la davantera) proporcionen major precisió i maniobrabilitat.

Finalment, però no menys important, hi ha els aspectes pràctics, com l’espaiós compartiment sota de l’seient per guardar un casc tipus jet amb visera, la guantera de la part posterior i el seu quadre d’instruments que combina enginyosament elements analògics i digitals per garantir la màxima visibilitat sense importar les condicions de llum.